Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Biffar med bacon
Pernilla Lantz
Det här åt jag under en period när jag åt Carnivore.
Skriv ut
Pin Recept
Dela via Facebook
Förberedelser
15
minuter
minuter
Tillagningstid
15
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid
Lunch, Middag
Kök
Sverige
Portioner
4
Kalorier
1
kcal
Equipment
Ugnssäker form
Ingredienser
1
kg
Blandfärs
2
paket
Bacon
Salt, peppar
Smör
Instruktioner
Börja med att lägga ner blandfärsen i en bunke och därefter klipper du små bitar utav ditt bacon.
Du saltar och pepprar utifrån tycke.
Blandar samman med hjälp av en elvisp.
Ta fram två plåtar, sätt ugnen på 200 grader.
Lägg på bakplåtspapper och därefter formar du biffar och lägger på dina plåtar.
Ta fram ditt smörpaket och hyvla lite smör med hjälp av en osthyvel. Lägg smöret på biffarna lite här och där.
In i ugnen i ca 10-15 minuter beroende på hur stora biffar du gjort och din ugn.
När de är klara kan du frysa in de två och två. Perfekt att ta fram när du inte orkar göra middag/lunch utan enkelt kan värma på!
Keyword
Kött